Jaluzele Orizontale Exterioare

Jaluzelele orizontale exterioare din aluminiu sunt unul dintre cele mai complexe elemente ale tehnicii de umbrire.

Jaluzelele orizontale exterioare din aluminiu permit controlarea cu usurinta a intensitatii luminii pe toata durata zilei si au o rezistenta mare in timp. Cu ajutorul lor se asigura o buna etanseitate termica si fonica.

Se pot monta in glaful ferestrei sau pe tocul ferestrei.

Jaluzele Orizontale Exterioare Aluminiu

Jaluzelele orizontale exterioare sunt de multa vreme favoritele umbririi exterioare. Din punct de vedere al economiei de energie, acestea reprezinta o parte importanta a constructiei, iarna reduc costurile cu incalzirea, iar vara cheltuielile cu climatizarea.

Avantajul lor este reglarea luminozitatii prin inclinarea lamelelor, un grad ridicat de umbrire si reducerea nivelului de zgomot exterior.

Actionarea lor se poate face atat manual cat si electric.

Jaluzelelel orizontale exterioare din aluminiu sunt disponibile cu 2 variante de lamela:

1. Jaluzele orizontale exterioare cu lamela tip C.

2. Jaluzele orizontale exterioare cu lamela tip Z.

Jaluzele Venetiene Exterioare

  • Jaluzele orizontale exterioare din aluminiu cu lamele tip C au intrebuintare multilaterala. In sectiune transversala lamela are forma literei C.Lamelele culiseaza in profile de ghidare din aluminiu.Se pot confectiona pentru montaj in glaful ferestrei sau cu tabla de acoperire.
  • Jaluzele orizontale exterioare din aluminiu cu lamele tip Z sunt cel mai utilizat model de jaluzele exterioare. Lamela are latimea de 90mm, este confectionata din profil de aluminiu si are in sectiune transversala forma literei Z. Datorita formei sale jaluzelele tip Z sunt rezistente la vant de pana la 80km/h si asigura o buna etanseitate fonica.Jaluzelele exterioare din aluminiu tip Z culiseaza cu ajutorul profilelor de ghidare din aluminiu. Se pot montat atat in glaful ferestrei cat si pe fatada cladirii.