Sine si Galerii

Descopera gama completa de sine si galerii oferita de Sundecor Investment, solicita oferta personalizata, ca de fiecare data, va sprijinim online si telefonic iar deplasarea in locatie este gratuita in raza administrativ-teritoriala Bucuresti-Ilfov.

Sine
Simtul practic isi gaseste materializarea in sinele de perdea Surf si Arco, montarea si utilizarea acestora satisfacand nevoia de simplitate si discretie.
Deschiderea perdelei sau a draperiei beneficiaza de trei optiuni: in aceeasi parte cu snurul, in partea opusa snurului si tip cortina. Culisarea se realizeaza foarte usor, chiar si pe sina curbata, iar designul perdelelor si al draperiilor este pus in valoare si remarcat imediat.

Galerii
Disponibile intr-o gama larga de culori si modele, fie traditionale, fie moderne, galeriile sunt accesoriul care completeaza frumusetea perdelelor. Calitatea, functionalitatea si designul se unesc pentru a armonia intreaga atmosfera a camerei pe care doriti sa o decorati.Sistemele complete va asigura realizarea designului pe care l-ati dorit, complimentand textilele deosebite si intreaga camera.